Artiesten

Harmonie OBK

Het harmonieorkest van Harmonie Oefening Baart Kunst vormt de stabiele basis van de Lost in Music uitvoeringen. Het orkest speelt een zeer grote rol als het gaat om de begeleiding van solisten en ensembles en staat onder leiding van Sef Pijpers.

Het harmonieorkest wordt daarnaast bijgestaan door een speciaal samengesteld combo bestaande uit Peter Schütz (piano), Kornelis Lieverse (gitaar), Judith Renkema (bas) en Giel van de Wijdeven (drums).

foto: Ruud Verstraeten

Slagwerkgroep OBK

Ook de slagwerkgroep van OBK kan niet ontbreken op Lost in Music. Net als voorgaande edities zullen de slagwerkers een verrassend en spectaculair optreden verzorgen. De slagwerkgroep staat onder leiding van Henk Schellekens.

foto: Ruud Verstraeten

Souplesse Dancers

Dansgroepen van Danscentrum Souplesse zorgen voor sfeervolle bewegingen, wervelende danspassen en kleurrijke, extravagante plaatjes. Alles op live-muziek.

foto: Ruud Verstraeten

Lost in Music koor

Ook dit keer worden de uitvoeringen mede verzorgd door een speciaal samengesteld ensemble: het Lost in Music-koor. Het koor met maar liefst 50 zangers en zangeressen staat onder leiding van Roel Verheggen.

koor_1_KN

Solisten

Lost In Music V verzekert zich van een sterke cast, die in diverse samenstellingen en combinaties het muziekpodium zal beklimmen. Op 12 december 2015 vonden de audities plaats. Liefst 21 solisten en kleine ensembles werden geselecteerd voor Lost in Music 2016. De coaching van de solisten is in handen van Roel Verheggen.

Naast zangers, zangeressen en een pop-ensemble zal ook DJ acte de présence geven op Lost in Music, een unieke samenwerking.

foto: Manon Bockting

Foto's op deze pagina van Ruud Verstraeten en Manon Bockting