Eerste repetitiedag Lost in Music schept hoge verwachtingen

Op 26 juni, vijf maanden voordat Lost In Music losbarst, werd in zalencentrum ter Aa de eerste gezamenlijke repetitie gehouden. Harmonieorkest, LIM- koor, combo en solisten repeteerden voor de eerste keer met elkaar. De sfeer was prima en het nivo zeer hoog. Met andere woorden, de verwachtingen voor november zijn nu al hooggespannen.

De bal aan het rollen

Een half jaar geleden, in december 2015, zijn de audities gehouden voor de solisten. In februari van dit jaar de audities voor het koor. En vanaf dat moment ging de bal echt rollen. Natuurlijk was de organisatie al lang daarvoor van start gegaan, maar als de solisten bekend zijn en het koor is samengesteld kan ook daadwerkelijk met de samenstelling van het programma begonnen worden. En dat is waar het straks allemaal om draait: het publiek vermaken met een perfect muzikaal programma.

Repetities al maanden bezig

Het harmonieorkest onder leiding van Sef Pijpers is al enige maanden bezig met het instuderen van de diverse stukken. Begin april zijn de repetities begonnen van het LIM-koor met Roel Verheggen als dirigent. De solisten bereiden zich elk op hun eigen wijze voor. En daarnaast is er ook nog het speciaal samengesteld combo bestaande uit Peter Sch├╝tz (piano), Kornelis Lieverse (gitaar), Judith Renkema (bas) en Giel van de Wijdeven (drums). Afgelopen zondag kwam iedereen bij elkaar voor de eerste gezamenlijke repetitie. Naderhand waren er alleen maar positieve reacties te horen. En dat belooft wat voor november.

Foto’s: Harry Kobus