Lost in Music kan niet zonder sponsoren

Lost in Music is een megaproject waar anderhalf jaar geleden al mee begonnen is. Met de audities van de solisten, het samenstellen van het koor, het uitzoeken van het programma, het opzoeken van de arrangementen, het instuderen van de nummers, het maken van de choreografie, het oefenen van de dansen, etc. En dan heb ik het nog niet eens over het ombouwen van de gymzaal tot een volwaardige theaterzaal.

Van gymzaal naar theaterzaal

Rabobank_transp_smOm in het weekend van 25, 26 en 27 november de gymzaal om te kunnen toveren tot een volwaardige theaterzaal is de technisch commissie al maanden hard aan het werk. Er is een podium ontworpen waarop straks het complete orkest, combo, koor, solisten en danseressen een plek kunnen vinden. Er moet een tribune gebouwd gaan worden waar de 336 toeschouwers kunnen zitten. Tot slot de techniek. Een lichtplan is gemaakt om alles in het juiste licht te kunnen zetten en hiervoor zullen vele lampen opgehangen gaan worden. En dan de geluidstechniek die er voor gaat zorgen dat alles goed uitversterkt wordt en in de juiste balans.

Flink kostenplaatje

Het zal duidelijk zijn: Lost in Music is een megaproject met een behoorlijk kostenplaatje. En dan lijkt € 20 of € 25 voor een kaartje misschien veel, maar zonder de vele sponsoren die Lost in Music een warm hart toedragen zouden we het niet redden. Onze hoofdsponsor is Rabobank Uden Veghel. Daarnaast zijn er een drietal speciale sponsoren: Fransen Gerrits, Goossens Holding – Vast&Goed en Bavaria. En de organisatie van Lost in Music mag zich gelukkig prijzen dat ook nog vele lokale en regionale ondernemers het evenement steunen. Tijdens Lost in Music willen wij hen graag aan u voorstellen.

FransenGerrits_transp_smVastEnGoed_transp_smBavaria_transp_sm