Lost in Music, nu met voorprogramma

De vijfde editie van Lost in Music, het eerste lustrum. En wat de vier voorgaande edities niet kenden, kent deze editie wel: een voorprogramma. Dus alhoewel het programma officieel pas om acht uur begint, loont het deze keer zeker de moeite om op tijd aanwezig te zijn.

Lost in Music junior

Stichting Harmonieus, de organisator van Lost in Music, en hoofdsponsor Rabobank Uden Veghel vinden het belangrijk dat de jeugd een podium krijgt. En eigenlijk zou je het voorprogramma dan ook het beste kunnen omschrijven als Lost in Music junior. Want zo rond de klok van kwart over zeven zal Funtastic – bestaande uit het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep van OBK – beginnen met hun optreden in het voorprogramma. Maar het is een echt Lost in Music junior want ook is er een soliste, Natascha Donkers, die begeleid door Nicole van Hoof zal zingen terwijl alles visueel ondersteund zal worden door de jeugd van de Souplesse Dancers.

Trainingskamp in de Efteling

funtastic_logo_smNiets wordt aan het toeval overgelaten want Funtastic is speciaal voor dit optreden in trainingskamp geweest. En niet op de minste plek. Op donderdag 27 oktober, in de herfstvakantie, hebben ze namelijk optredens verzorgd in de Efteling. Maar het kan dus ook dicht bij huis, in het voorprogramma van Lost in Music op 25, 26 en 27 november.