Lost in Music stelt voor: REPOP

Het is een traditie om een lokale band op te laten treden tijdens Lost in Music. Vandaag is de beurt aan: REPOP.

Coverband met grote bezetting

De organisatie van Lost in Music wil in iedere editie het podium bieden aan een lokale band. Deze keer staat REPOP op het podium. “REPOP is een coverband die bestaat uit 12 enthousiaste muzikanten”, vertelt Ruud van de Valk, REPOP-man van het eerste uur. “De huidige REPOP samenstelling is een jaar geleden ontstaan met muzikanten uit Erp, Veghel en (helemaal) uit Odiliapeel. Per jaar willen we zo’n 20 keer optreden tijdens festivals, kermissen e.d. ”

Bijzonder repertoire

REPOP is een coverband die niet de standaard covers speelt. Ze spelen nummers die iedereen kent, leuk vindt en vergeten zijn, maar als het publiek ze hoort er meteen een feest van herkenning optreedt. “We willen origineel blijven, maar ook het grote publiek inpakken met vergeten hits en werk uit de jaren ‘90”, aldus Ruud, die blij is dat REPOP zich tijdens zo’n groot evenement als Lost in Music voor een ander publiek kan profileren.

REPOP op Lost in Music

Tijdens Lost in Music treedt REPOP op met 4 zangeressen, 3 blazers en 5 backline muzikanten. Het podium is dus aardig gevuld. Ze brengen een muzikaal strakke medley van een bekende artiest, die zelfs op dit moment nog een top 40 hit heeft. “Het is catchy en iedereen kent de nummers” vertelt Ruud. “Het mooie van Lost in Music is dat er ook publiek is dat écht van muziek houdt. Het is gaaf om daar als band op te treden. Ons doel is om mensen te laten bewegen, te laten zingen en mee te laten doen in het REPOP enthousiasme. Dat gaat tijdens Lost in Music zeker weten gebeuren.”

REPOP in actie tijdens de Lost in Music repetitiedag