Lost in Music stelt voor: Sandy, Gonny en Wilma

Heel veel muzikanten en danseressen zullen meewerken aan Lost in Music 2016. Een aantal van hen zullen wij de komende weken gaan voorstellen. Vandaag een drietal dames uit Keldonk: Sandy Rombout, Gonny van der Steen en Wilma van Hout.

Vlnr: Gonny van der Steen, Wilma van Hout en Sandy Rombout
Vlnr: Gonny van der Steen, Wilma van Hout en Sandy Rombout

Keldonkse Kanjers

Het zou zomaar de titel kunnen zijn van het nieuwe album van Suske en Wiske, Keldonkse Kanjers. Maar deze drie kanjers uit Keldonk staan niet in de Suske en Wiske, maar straks wel op het podium van Lost in Music. Ze zingen niet alleen in het Lost in Music koor, maar zullen ook een solo partij zingen. Wilma en Gonny zongen al in twee eerdere edities van Lost in Music in het koor, maar mogen nu voor de eerste keer voor op het podium staan terwijl Sandy al eerder solo heeft gezongen en nu voor de eerste keer ook in het koor meezingt.

Musical

Voor Sandy Rombout is het dus de tweede keer dat ze bij Lost in Music op het podium staat.
Naast het vele talent sprak het groot enthousiasme van iedereen die betrokken is bij Lost in Music haar heel erg aan. Sandy heeft de laatste jaren in de regio in diverse musicals gezongen en nu wilde ze bij Lost in Music laten horen dat ze ook andere dingen kan zingen. En wat gaat ze zingen bij Lost in Music? Een musicalnummer! “Dat zal dan toch wel het beste bij mij passen, dat frivole”, is de conclusie van Sandy, “maar het is ook echt een prachtig nummer wat ik straks in november mag gaan zingen.”

Trubbeltrutten

Voor Gonny van der Steen en Wilma van Hout is zingen ook een grote hobby. En dat doen ze sinds 2008 samen in Keldonk waar ze bekend zijn van hun optredens tijdens de pronkzittingen. Onder de naam ‘Trubbeltrutten’ maken ze muzikaal cabaret, waarbij ze eigen teksten schrijven op bestaande melodieën. Gonny en Wilma zullen ook tijdens Lost in Music samen gaan optreden, waarbij ze enige mannelijke hulp krijgen. “Wij gaan een vrolijke noot op het podium brengen, een stuk Nederlandse gezelligheid. Meer willen we er niet over zeggen, maar het gaat echt leuk worden.”